Argos Zorggroep is in februari 2024 gestart op de locatie de Breede Vliet met de uitrol van de track & trace oplossing voor medische hulpmiddelen in samenwerking met SilverCloud Zorg IoT. De insteek van deze implementatie op één locatie was om te kijken of deze oplossing inderdaad de voordelen biedt waar zoveel over gesproken wordt.

Tijdens het zeer geslaagde symposium ‘Grip op familiesystemen en persoonlijkheidsstoornissen bij dementie’ dat plaats vond op 20 juni 2024, was SilverCloud Zorg IoT aanwezig met een stand om informatie te delen over de oplossing. Tijdens de vele gesprekken die gevoerd zijn op dit evenement viel het volgende op: De medewerkers van de locatie Breede Vliet vertelden enthousiast hoeveel profijt ze hebben van de oplossing, medewerkers van andere locaties van Argos Zorggroep werden enthousiast en gaven aan dat zij ook erg graag gebruik zouden maken van de oplossing om zoektijd te verminderen en beter inzicht te krijgen in de hulpmiddelen.

Argos Zorggroep heeft gehoor gegeven aan deze oproep en heeft besloten om de oplossing in Q4 dit jaar te implementeren in niet één, maar in vier van de elf verschillende huizen die ze hebben. De locaties die ook kunnen gaan profiteren van de vele voordelen van realtime lokalisatie zijn DrieMaasHave, Soenda en De Meerpaal.

Ook benieuwd wat de voordelen voor uw organisatie kunnen zijn? Vraag de whitepaper met 10 voordelen van realtime lokalisatie voor de verschillende disciplines binnen de zorgorganisatie aan.

236946